Å dra på fotballreise utenlands

Er du fotballentusiast og lengter etter gode fotballopplevelser? Da er det bare å pakke kofferten og reise på fotballreise til utlandet! Mulighetene er mange og kvaliteten er nærmest garantert.

I land som Storbritannia, Spania, Italia og Tyskland kan du se fotballkamper av høy kvalitet, og samtidig oppleve et spennende kulturliv. Er du glad i varmere strøk anbefales det å sjekke byer som Barcelona og Madrid. På Camp Nou har du muligheten til å se et av verdens beste fotballag, FC Barcelona, spille på sin hjemmebane – som er også Europas største. Lær mer om Barcelona her. Reis eventuelt til Spanias hovedstad for å se laget med flest Champions League-troféer.

Fotball- og pubkultur

Det er få ting som passer like godt sammen som en god fotballkamp etterfulgt av en pils på den lokale puben. Om dette frister, bør du absolutt vurdere en tur til England. Hovedstaden London byr på tre av de største engelske fotballklubbene: Arsenal, Chelsea og Tottenham. Er du på jakt etter god stemning kan du også reise lengre nord til storbyene Liverpool og Manchester. I Merseyside kan du se både Everton og Liverpool FC, så vel som å utforske gamle lokale puber. Da er du kun en kort togtur fra nabobyen Manchester, der både Manchester City og Manchester United holder til. Les mer om engelske fotballturer i Aftenposten.

Oppdag Italia og Tyskland

Det er imidlertid mye fotballkvalitet også utenfor Spania og Storbritannia. Ta deg en tur til vakre Torino om du ønsker å se Juventus-kamper. Milano er også svært aktuell dersom du liker å kombinere fotball og handleturer. Eller hva med en tur til Tyskland? Borussia Dortmund og FC Bayern München sørger for den beste tyske fotballen. Er du i Dortmund, er det kort reisetid til Gelsenkirchen, hjembyen til FC Schalke. Vær den første i vennegjengen til å sjekke disse byene! Uansett hvor du velger å reise, kan du regne med å ha en fantastisk opplevelse. Sjekk Gosporttravel.com i dag, om du drømmer om å se favorittlaget ditt live!