Sneakers – asfaltsko til enhver anledning

Det er ikke til å komme ifra at mote kommer og går og det kommer hele tiden nye trender. Dette inkluderer sko, og det er kanskje ikke alltid du har lyst til å følge med på moten, fordi skoene rett og slett ikke er noe gode å gå i. Slik er det ikke i høst!

I 2016 og starten av 2017 har vi sett at joggeskoen har utviklet seg og blitt mer populær. Dette er ikke så rart i og med at det er behagelig å gå med og det finnes utrolig mange slag, både dyre og billige. Men i 2017 har det kommet en ny trend, og det er ikke lenger joggesko det er snakk om. Det ser ut som joggesko, men de er laget i andre stoffer og de er ikke laget for trim eller å holde deg kjølig på beina under en løpetur. De er laget av samme type stoff som brukes til sneakers og tekstilsko, slik at det er sneakers bedre tilpasset hverdagsbruk. De har fått kallenavnet asfaltsko.

Asfaltsko som mote

Asfaltsko er rett og slett sneakers, eller tekstilsko på godt norsk, som ser ut som og føles som joggesko, men som er bedre tilpasset hverdagsbruk. Det er også kommet en variant nå nylig som er blitt veldig populær da den er veldig godt tilpasset vårt kalde og nådeløse miljø, nemlig asfaltsko i ull.

Dette er en trend som slår an blant både menn og kvinner, unge som eldre. Det er ingen som liker å gå med ubehagelige sko, spesielt på jobb, butikken eller kino. Disse hverdagsskoene ser utrolig kule ut til jeans, shorts (når det endelig er vær for det) og kjoler eller skjørt. Det er altså ingen grunn til å ikke la finstasen ligge til 17. mai, når du heller kan dra på deg ett par behagelige og minst like stilige sko.