Tilhenger av en utenlandsk fotballklubb

Fotball er en idrett som er svært populær i Norge. Folk strømmer i hopetall til stadion, eller benker seg foran TV-skjermen for å få med seg kampen når favorittlaget skal i aksjon. Her i Norge er det svært mange mennesker som er tilhenger av et utenlandsk lag, og spesielt populære er engelske og spanske lag. Noen lag som er spesielt populære i England er Manchester United og Liverpool, mens de største i Spania er FC Barcelona og Real Madrid.

Når man er tilhenger av et lag i et annet land, vil de fleste være nødt til å følge med laget sitt på TV-skjermen. Det er derimot en helt spesiell opplevelse å se favorittlaget live, og det er noe de fleste supporterne drømmer om.

Fra drøm til realitet

Mange gjør heldigvis denne drømmen om til en realitet. Hvert år reiser et stort antall nordmenn til utlandet for å se favorittlaget sitt spille. Noen bestiller reise og opphold selv, og noen velger å kjøpe en pakketur på GoSportTravel, noe som kan forenkle reisen og opplevelsen veldig. Når man skal reise til et annet land og skal inn på arenaer som ofte rommer opptil 70 000-80 000 tilskuere kan det være fint å ha tilgang til ledere som tar seg av både transport og opplevelser forbundet til turen.

Å dra på fotballtur dreier seg ikke kun om selve kampen. Stemningen i byen før kampen er til å ta og føle på, og man kan lade opp til kamp sammen med alle de andre supporterne. Man kan velge og vrake i ting å gjøre før kamp, som for eksempel en omvisning på arenaen, en tur på pub eller en tur på fotballmuseum.

I dag er det gode muligheter til å se favorittlaget sitt, selv om det betyr en reise til et annet land. Det finnes gode og varierte alternativer som passer ethvert budsjett, noe som kan forenkle drømmen om å sitte på stadion, kjenne på den elektriske stemningen og heie fram favorittlaget.